warsztaty 2020

HARMONOGRAM DZIAŁAŃ TOWARZYSZĄCYCH

Zaostrzone zasady bezpieczeństwa w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii aktualnie obowiązuje do 28 lutego 2021r.

W związku z przedłużającymi się zaostrzeniami związanymi z
panującą pandemią i zakazem prowadzenia warsztatów w formie stacjonarnej,
musimy podjąć, jako Bank Żywności działania w zakresie programu POPŻ i
realizacji DT.

Na dzień dzisiejszy odwołujemy warsztaty w formie stacjonarnej są odwołane.

  • W związku z przedłużającymi się zaostrzeniami związanymi z panującą pandemią i zakazem prowadzenia warsztatów w formie stacjonarnej, musimy podjąć, jako Bank Żywności działania w zakresie programu POPŻ i realizacji DT.

  •  W ramach programu POPŻ realizując Działania Towarzyszące dla podprogramu 2020 przygotowaliśmy dla naszych beneficjentów – osób które pobierają paczki żywnościowe – konsultacje  telefoniczną . Zakres tematów zależy od osoby, która z tej porady korzysta. Porada skierowana jest do osób starszych, chorych, rodzin wielodzietnych, rodzin w których jest osoba niepełnosprawna.

  • Korzystać z takiej porady mogą tylko osoby które są zakwalifikowane do Programu Operacyjnego Pomocy Żywnościowej.

  • Chętnych do wzięcia udziału w takiej konsultacji zapraszam do kontaktu: Paweł Ćwik Tel. 664 031 040.
 
 

WARSZTATY DO ZREALIZOWANIA



 

Warsztaty zrealizowane

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Opatowcu korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 16.02.2021 o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono mi” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 20 osób.

 

 Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy w Fałkowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 18.02.2021 o godz. 14.00. DT będą realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne „Kulinarnie mocni – Zielono mi” i warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 50 osób.

 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy w Fałkowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 19.02.2021 o godz. 14.00. DT będą realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne „Kulinarnie mocni – Zielono mi” i warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 22 osób.

 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Parafii Rzymskokatolickiej p. w. Św. Władysława w Szydłowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 24.02.2021 o godz. 14.00. DT będą realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne „Kulinarnie mocni – Zielono mi” i warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 36 osób.

 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Parafii Rzymskokatolickiej p. w. Św. Władysława w Szydłowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 24.02.2021 o godz. 16.00. DT będą realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne „Kulinarnie mocni – Zielono mi” i warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 16 osób.

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bejscach korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 11.02.2021 o godz. 16.00. DT będą realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne „Kulinarnie mocni – Zielono mi” i warsztaty „Edukacji Ekonomicznej”. W warsztacie uczestniczyło 12 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy
Społecznej w Smykowie
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 03.03.2021 o godz. 14.00.
DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w
stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty zdalne on-line
: kulinarne –
„Kulinarnie mocni – Zielono mi” oraz warsztaty niemarnowania żywności
„Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 6 osób.
 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko Gminnego Ośrodka Pomocy
Społecznej w Busku Zdroju podopiecznych noclegowni
korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się 04.03.2021 o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie
z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym
okresie
. Były to warsztaty zdalne on-line: kulinarne –
„Kulinarnie mocni – Zielono mi” oraz warsztaty edukacji ekonomicznej.
W warsztacie uczestniczyło 13 osób.

 

 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko Gminnego Ośrodka Pomocy
Społecznej w Busku Zdroju
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 04.03.2021 o godz.
16.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to
warsztaty zdalne on-line: kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono mi”
oraz warsztaty edukacji ekonomicznej. W warsztacie uczestniczyło 31 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko Gminnego Ośrodka Pomocy
Społecznej w Busku Zdroju
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 05.03.2021 o godz.
14.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to
warsztaty zdalne on-line
: kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono mi” oraz warsztaty
niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 34osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko Gminnego Ośrodka Pomocy
Społecznej w Busku Zdroju
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 05.03.2021 o godz.
16.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to
warsztaty zdalne on-line
:kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono mi” oraz warsztaty edukacji
ekonomicznej. W warsztacie uczestniczyło 48osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Koła
Kieleckiego Towarzystwa Pomocy Św. Brata Alberta
korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się 09.03.2021 o godz. 11.00. DT były realizowane zgodnie
z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym
okresie
. Były to warsztaty zdalne on-line
: Ekonomiczne „Akademia Gospodarowania”. W
warsztacie uczestniczyło 10 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Akademia
Innowacji Społecznych- Schronisko dla bezdomnych w Stąporkowie
korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się 09.03.2021 o godz. 12.30. DT były realizowane zgodnie
z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym
okresie
. Były to warsztaty zdalne
on-line on-line: ekonomiczne „Akademia Gospodarowania”. W warsztacie uczestniczyło 11osób.
 
 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Fundacji
Gospodarczej Św. Brata Alberta
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 10.03.2021 o godz.
10.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to
warsztaty zdalne on-line
: ekonomiczne „Akademia Gospodarowania”. W warsztacie uczestniczyło 20 osób.
 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Ośrodka
Pomocy Społecznej w Łubnicach
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 10.03.2021 o godz.
14.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty
zdalne on-line
: kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono mi” oraz warsztaty niemarnowania żywności
„Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 50 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego
Ośrodka Pomocy Społecznej w Słupi (Jędrzejowskiej)
korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się 10.03.2021 o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie
z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym
okresie
. Były to warsztaty zdalne on-line
: kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono
mi” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W
warsztacie uczestniczyło 28 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego
Ośrodka Pomocy Społecznej w Słupi (Jędrzejowskiej)
korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się 11.03.2021 o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie
z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym
okresie
. Były warsztaty zdalne on-line
: kulinarne – „Kulinarnie mocni – Zielono
mi” oraz warsztaty ekonomiczne „Akademia Gospodarowania”. W warsztacie
uczestniczyło 14 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Świętokrzyskiego
Klubu Abstynentów „Raj”
korzystających
z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 16.03.2021 o godz. 16.00.
DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w
stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty zdalne
on-line
: Niemarnowania żywności „Żywność jest cenna” oraz warsztaty ekonomiczne „Akademia
Gospodarowania”. W warsztacie uczestniczyło 46 osób.
 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko-Gminnego
Ośrodka Pomocy Społecznej w Małogoszczy
korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 17.03.2021
o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty
zdalne on-line
: Niemarnowania Żywności „Żywność jest Cenna” oraz warsztaty ekonomiczne „Akademia
Gospodarowania”. W warsztacie uczestniczyło 8 osób.
 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko-Gminnego
Ośrodka Pomocy Społecznej w Małogoszczy
korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 18.03.2021
o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to
warsztaty zdalne on-line
: Niemarnowania Żywności „Żywność jest Cenna”  oraz warsztaty ekonomiczne „Akademia
Gospodarowania”. W warsztacie uczestniczyło 10 osób.

 

 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko-Gminnego
Ośrodka Pomocy Społecznej w Małogoszczy
korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 18.03.2021
o godz. 16.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty
zdalne on-line
: NiemarnowaniaŻywności „Żywność jest Cenna”  oraz warsztaty
ekonomiczne „Akademia Gospodarowania”. W warsztacie uczestniczyło 16 osób.
 
Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko-Gminnego
Ośrodka Pomocy Społecznej w Małogoszczy
korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 25.03.2021
o godz. 16.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty
zdalne on-line
: Niemarnowania Żywności „Żywność jest Cenna”  oraz kulinarnie
„kulinarnych mocnych- Magicy”. W warsztacie uczestniczyło 1 osoby.
 
 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w
ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko-
Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Wiślicy
korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 12.04.2021
o godz. 15.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to
warsztaty zdalne on-line
:
kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania
żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 9 osób.

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ –
podprogram 2020 podopiecznych Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w
Nagłowicach korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się:
13.04.2021 o godz. 14.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”.  W warsztacie uczestniczyło 31 osób

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ –
podprogram 2020 podopiecznych Fundacji „Skarżyski Bank Żywności” korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się:
 

14.04.2021 o godz. 9.00.

14.04.2021 o godz. 12.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie.
Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności
„Żywność jest cenna”. W warsztacie I uczestniczyło 8 osób
. W II warsztacie uczestniczyło 8 osób.

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Miejsko-

Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Wiślicy korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 14.04.2021
o godz. 15.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami
bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie
. Były to warsztaty zdalne on-line
:
kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania
żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 34 osób.

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram
2020 podopiecznych Parafii Rzymsko- Katolickiej p.w. Św. Katarzyny i
Św. Jana Apostoła w Seceminie korzystających z żywności z Podprogramu 2020,
które odbyły się:

15.04.2021 o godz. 15.00.

16.04.2021 o godz. 14.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym
okresie
.
Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności
„Żywność jest cenna”.W warsztacie I uczestniczyło 42 osób
.W II warsztacie uczestniczyło 11osób.

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Stowarzyszenia Kibiców Naprzodu Jędrzejów „Wiara Miasta Zegara” korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 23.04.2021 o godz. 15.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 7 osób.

 

 Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Michałowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się:

26.04.2021 o godz. 14.00.

26.04.2021 o godz. 16.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”.

W warsztacie I uczestniczyło 15 osób .W II warsztacie uczestniczyło 5 osób.

 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gowarczowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się:

29.04.2021 o godz. 14.00.

29.04.2021 o godz. 16.00.

30.04.2021 o godz. 14.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”.

W warsztacie I uczestniczyło 16 osób .W II warsztacie uczestniczyło 18 osób. W III warsztacie uczestniczyło 3 osoby.

 

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Radkowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się 05.05.2021 o godz. 15.00. DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”. W warsztacie uczestniczyło 24 osoby.

 

 Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łopusznie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się:

12.05.2021 o godz. 14.00.

12.05.2021 o godz. 16.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”.

W warsztacie I uczestniczyło 30 osób .W II warsztacie uczestniczyło 26 osób.

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Staszowie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się:

13.05.2021 o godz. 14.00.

13.05.2021 o godz. 16.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty ekonomiczne „akademia gospodarowania”.

W warsztacie I uczestniczyło 30 osób .W II warsztacie uczestniczyło 15 osób.

 

Kielecki Bank Żywności przeprowadził Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasocinie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyły się:

19.05.2021 o godz. 14.00.

19.05.2021 o godz. 16.00.

20.05.2021 o godz. 15.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to warsztaty zdalne on-line : kulinarne – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz warsztaty niemarnowania żywności „Żywność jest cenna”.

W warsztacie I uczestniczyło 35 osób .W II warsztacie uczestniczyło 18 osób. W III warsztacie uczestniczyło 19 osób.

 

Kielecki Bank Żywności zorganizował spotkanie w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2020 podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gnojnie korzystających z żywności z Podprogramu 2020, które odbyło się:

26.05.2021 o godz. 9.00.

26.05.2021 o godz. 11.00.

26.05.2021 o godz. 13.00.

26.05.2021 o godz. 15.00.

26.05.2021 o godz. 17.00.

DT były realizowane zgodnie z wytycznymi związanym z zasadami bezpieczeństwa w stanie epidemii w danym okresie. Były to spotkania stacjonarne: Spotkanie o tematyce kulinarnej – „Kulinarnie mocni – Magicy” oraz Spotkanie o niemarnowaniu żywności „Żywność jest cenna”.

W I spotkaniu uczestniczyło 5 osób .W II spotkaniu uczestniczyło 5 osób. W III spotkaniu uczestniczyło 5 osoby. W IV spotkaniu uczestniczyło 5 osoby. W V spotkaniu uczestniczyło 5 osoby.